شما هنگامی که میخواهید هنری مثل موسیقی را یاد بگیرید باید توجه داشته باشید که قبل از هر چیز و هر تصمیمی باید در انتخاب درست استاد دقت دشته باشید!چون انتخاب یک استاد خوب باعث میشود انگیزه و اشتیاق شما برای یادگیری بیشتر شود و بهتر روی سازی که درحال یادگیری آن هستید تسلط داشته باشید.ما در آموزشگاه موسیقی نارون بهترین ها را در اختیار هنرجویان عزیزمان میگذاریم.
ویژگیهایی وجود دارد که یک استاد خوب با دارا بودن آنها به شما و پیشرفتتان در عرصهی موسیقی کمک میکند.
ویژگیهای یک استاد موسیقی خوب؟
- بر اساس اهداف هنرجو برنامه ریزی کند
- بر اساس سن هنرجو برنامه ریزی کند
- پاسخگوی تمام سوالات هنرجو باشد
- تمرینات برنامه ریزی شده و هدفمند بدهد
- هنرجو را روانشناسی کند
- منبع آموزشی مناسبی ارائه دهد
- برای هنرجو چالش ایجاد کند
- به سادهترین زبان آموزش بدهد
- سلیقه خود را تحمیل نکند
- اخلاق استادانه داشته باشد
- احساس مسئولیت کند
- حس نوآوری ایجاد کند
- بداهه نوازی کند
هنرجو در انتخاب استاد باید به چه مسائلی توجه داشته باشد؟
- سابقهی فعالیت استاد را بررسی کند
- توجه داشته باشید که استادی که انتخاب میکنید حریم شخصی شما را حفظ کند
- استاد به هنرجو احترام بگذارد
- دلسوز باشد
- مسئولیت پذیر باشد
- هنرجو باید ساز مناسبی انتخاب کند و به طبع استادی را انتخاب کند که آن ساز تخصصش باشد
یک استاد خوب موسیقی قبل از شروع تدریس باید از هنرجوی خود درمورد هدفش سوال کند.مثلا اینکه آیا هدف او از یادگیری ساز برگذاری کنسرت است یا شرکت در جمعهای خودمانی و دورهمی یا صرفا برای وقت گذرانی؟!
اگر در همان اول شفافیت هدف هنرجو مشخص باشد استاد میتواند با توجه به این هدف آموزشهای خود را برنامه ریزی کند و در سمتوسوی درستی هنرجو را راهنمایی کند.
برای مثال کسی که به دنبال نواختن یک ساز برای جمع های خودمانیست در واقع تمرکز اصلی خود را بر روی سرعت یادگیری گذاشته و میخواهد زودتر پیشرفت کند و زیاد به دقت در نواختن اهمیتی نمیدهد . یا به عبارت دیگر ترجیح میدهد تا سریعتر یاد بگیرد و با دوستان خود خوش بگذراند و حتی اگر در این میان چندین نت را اشتباه بنوازد فرقی برایش ندارد ، چراکه با هدف کسب درآمد یا شهرت به یادگیری ساز نگاه نمیکند و اگر سریع یاد نگیرد خیلی زود از یادگیری سرد خواهد شد . پس اگر برنامه ریزی آموزشی با توجه به اهداف هنرجو نباشد ، به دلیل این که هنرجو به اهداف خود نرسیده ممکن است خیلی زود از ادامه یادگیری منصرف شود و دیگر هیچگاه به سراغ یادگیری نرود !